Eindelijk, …voor het eerst in misschien wel 15 jaar hebben we weer een echte vakslager in de wijk. En wat voor één, een biologische slager! ‘Biologisch Vleesch Atelier De Groene Weg‘ wordt gerund door Romano Kollau.

Wat ben ik daar blij mee. Ik ben weliswaar een flexitariër die zijn vleesconsumptie geleidelijk afbouwt. En natuurlijk weet ik dat helemaal geen vlees eten nóg beter is. Maar zo nu en dan heb ik toch ineens een crave voor een lekker stukje vlees. Dat moet dan wel biologisch zijn. Meestal haal ik dat dan bij de Ekoplaza of bij Albert Heijn, maar die keuze is beperkt. En bovendien voorverpakt, wat vaak niet handig is voor 1 persoon.

Nú hoef ik daar niet meer over na te denken. Romano en zijn vrouw zijn pas 2 weken open en ik weet nu al dat ik vaste klant wordt. Hooguit moet ik mijn portemonnee een beetje in de gaten houden.