LET OP: DEZE BLOGSITE IS NOG IN AANBOUW. IK BEN DE EERSTE ARTIKELEN AAN HET SCHRIJVEN. HIER EN DAAR STAAN NOG EEN PAAR OUDE POSTS VOOR WAT VULLING, MAAR DIE GAAN BIJNA WEG 

Des te leuker dat je mijn blogsite nu al gevonden hebt.

Ik ben Rob Potgiesser en woon in Den Haag. De INSPIRATIEtuin wil inspireren en geïnspireerd wórden! Dus ik hoop dat dat lukt en dat je af en toe terugkomt.

Suggesties zijn altijd van harte welkom in een mailtje naar redactie@inspiratietuin.nl

Er zijn 5 onderwerpen die me meer dan gemiddeld interesseren, en er zijn 6 ‘channels’:

Mijn grote hobby is TUINIEREN, lekker buiten zijn in de natuur. Met mijn handen in de aarde, als welkome afwisseling van het dagelijkse denkwerk.

Dat denkwerk heeft te maken met DIGITAL MARKETING en CUSTOMER EXPERIENCE. Lange termijn klantrelaties zijn mijn vak. Dat speelt zich af op het snijvlak van marketing, data en technologie. Dat fascineert me, daar ben ik goed in, en ik vind het heerlijk om daarover te sparren. De wijsheid heb ik overigens niet in pacht.

SAMENLEVEN VOOR OUDEREN is ook een channel. Want als beginnend 60’er wil ik mijn ideale omgeving creëren om straks oud in te worden. De samenleving gaat niet voor ons kunnen zorgen, dus dat kun je maar beter zelf organiseren, is mijn stelling. Ik zoek gelijkgestemden om dit concreet te maken. Meld je aan!

DUURZAAM is de rode draad die alles verbindt, of het nu over klantrelaties gaat, over marketing, over leven en wonen, of over tuinieren. Als het niet duurzaam is investeer ik mijn tijd er liever niet in. Dat verklaart bijvoorbeeld ook mijn politieke voorkeur. Ik kies voor een klimaatpartij met een stabiele lange termijnvisie. Zweven is geen optie.

En als 6e channel zijn er nog de hersenspinsels, dingen die me opvallen. Een van mijn sterktes is ideevorming, Een coach vergeleek mijn brein eens met het roosteren van popcorn; voortdurend poppen ideeën en gedachten op. Een popcorn-brein dus, …en dat moet naar buiten. POP-UPS noem ik het.