Wat doe je als je freelancer bent in de evenementenwereld, en plots geen opdrachten meer hebt door corona. Dan wordt je creatief en start je een pop-up camping. Van de week zag ik er een item over op tv en werd instant enthousiast.

embedcode: <iframe src=”https://eenvandaag.avrotros.nl/embed/525476/?no_cache=1″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allow=”encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Ik ben gek op kamperen, ik ben ermee grootgebracht. Het is buiten, het is goedkoop, en het is even back to basics, nou ja een beetje dan.

En ik houd ook van buiten de gebaande paden, dus pop-up kamperen in het bos, dat is wel mijn ding; het moet vooral niet te luxe en te druk worden.

Ik dacht oké op tv, dat gaan veel mensen zien. Directe actie is vereist. Zo gezegd zo gedaan, en na wat heen en weer mailen, was het snel voor elkaar. Ook dochterlief is enthousiast, dus all we need is droog weer en een beetje zon straks in de zomervakantie.

pop-up camping in aanbouw