Omdat ik er op de FBTO website niet uitkom, zoek ik het telefoonnummer van mijn zorgverzekeraar op, en kies voor Reisverzekeringen…

“U heeft mij via e-mail voorgesteld om de module Buitenland aan te zetten als ik op vakantie ga. Maar waarin wijkt de module buitenland af van de reisverzekering?”, vraag ik.

“Dat weet ik niet meneer want ik weet alleen iets van de reisverzekering”, krijg ik als antwoord. “De reisverzekering houdt in…ratel, ratel, ratel… Zo dan weet u dat alvast, dan verbind ik u nu door met de afdeling zorgverzekering. Fijne dag meneer Vierling!” Vierling??? Uhh.., hoezo Vierling, wie is dat nu weer? Maar ik ben al doorverbonden voordat ik dat heb kunnen vragen.

En ja, je raadt het al… De meneer van de afdeling Zorgverzekering weet eigenlijk alleen iets van de zorgverzekering.

Beste mensen, hou toch op zeg! Weg met die silo’s, en leer geïntegreerd denken en werken! Dan zoek ik nog even verder naar een goede reisverzekering, maar niet bij FBTO, daar heb ik echt geen vertrouwen in.